Naar boven
Huren
€ 24,50
Koeriers service Benelux
Huren
Huurprijs voor 2 dagen
Langer huren? € 7,95 per dag.
Kopen
€ 69,00
Koeriers service Benelux
Kopen
Goed te combineren met:
Uni satijnen plastron (voorgestrikt) purple Uni satijnen plastron (voorgestrikt) purple Huurprijs: € 11,50 Koopprijs: € 19,00
Uni satijnen pochet purple Uni satijnen pochet purple Huurprijs: € 9,50 Koopprijs: € 17,00
Uni satijnen manchetknoop purple Uni satijnen manchetknoop purple Huurprijs: € 7,50 Koopprijs: € 17,00

Uni satijnen 6 knoops vest purple

Levertijd:
Levertijd 1-4 dagen, spoed? Bel onze hotline 088 46 46 600
Vest / Gilet maat
MEET-INSTRUCTIES / MAATTABEL

Omschrijving

Deze hoogwaardige satijnen 6-knoops vesten zijn in een 13 uni kleuren verkrijgbaar. Sirgeorge.nl werkt al jaren samen met deze vest producent en heeft het satijnen vest in samenspraak met de producent tot in de puntjes geperfectioneerd. De 6-knoops satijnen vesten van sirgeorge.nl zijn uitermate geschikt om onder een jacquet, smoking en of bruidegoms kostuum gedragen te gaan worden.

Details

Artikel: Gekleurd vest
Kleur: purple
Materiaal: Satijn/polyester
6 Knoops

Etiquette:

Het herenvest is van oorsprong een Perzisch kledingstuk, maar werd in Engeland geperfectioneerd. In de zeventiende eeuw werd in Engeland (onder Karel II) steeds meer de voorkeur gegeven aan meer sobere kleding. Versiersels verdwenen, en de pantalon werd slanker. Om het ondergoed te verbergen, kwam het vest in het begin tot aan de dijen. Een 'modern' vest komt enkele centimeters boven een dichtgeknoopt colbert uit.

Omdat u een vest draagt onder uw colbert kunt u tijdens een warmere gelegenheid sneller het colbert uittrekken want uw broekband (wat bij gelegenheidskleding officieel nooit zichtbaat mag zijn) blijft dan toch bedekt door het vest.

Ook interessant

Verhuur informatie

Service en kwaliteit staat voorop bij familiebedrijf Sir George, ons motto is: 'ons visitekaartje dat bent u' !

Alle kostuums en accessoires worden maximaal 5 keer verhuurd, dus u hebt gegarandeerd altijd mooie kleding en accessoires.

Na elk huurtermijn worden de kostuums grondig gereinigd door een professionele stomerij waar wij al jaren mee samenwerken.(Stomerij City Cleaning)

Koeriers service voor de gehele Benelux in samenwerking met een professionele vervoerder. (Dynalogic)

Wij verhuren geen overhemden en schoenen in verband met de hygiëne, deze kunt u er wel voor een minimale prijs bij aanschaffen.

Is uw broeklengte of mouwlengte van het kostuum te lang? Geen probleem voor sirgeorge.nl! Deze wordt gratis voor u op maat gemaakt, weer zo'n top service van sirgeorge.nl.

Weet u uw maatvoering niet en wel al een keer eerder bij Sir George gehuurd of gekocht? Dan zit u al in ons systeem, vraag eenvoudig uw maatvoering op via de e-mail en doe online uw bestelling!

Wilt u persoonlijk en deskundig advies van onze zeer ervaren medewerkers? Geen probleem maak online eenvoudig een (pas)afspraak en loop binnen in onze zeer uitgebreide showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alle verhuur informatie en voorwaarden