Naar boven
Huren
€ 11,50
Koeriers service Benelux
Huren
Huurprijs voor 2 dagen
Langer huren? € 2,95 per dag.
Kopen
€ 19,00
Koeriers service Benelux
Kopen
Goed te combineren met:
Uni satijnen pochet gold Uni satijnen pochet gold Huurprijs: € 9,50 Koopprijs: € 17,00
Uni satijnen manchetknoop gold Uni satijnen manchetknoop gold Huurprijs: € 7,50 Koopprijs: € 17,00
Uni satijnen 6 knoops vest gold Uni satijnen 6 knoops vest gold Huurprijs: € 24,50 Koopprijs: € 69,00

Uni satijnen stropdas gold

Levertijd:
Levertijd 1-4 dagen, spoed? Bel onze hotline 088 46 46 600

Omschrijving

Bij sirgeorge.nl vind u natuurlijk ook een grote verscheidenheid aan stropdassen. Deze stropdassen zijn in verschillende materialen en structuren leverbaar. Zoekt u een betaalbare goedkope stropdas maar toch met een hoogwaardige uitstraling? Dit is geen enkel probleem kijk dan bij de satijnen stropdassen in onze webshop,deze stropdassen zijn zeer betaalbaar en in vele kleuren verkrijgbaar.Bijpassend voor bij uw business kostuum heeft sirgeorge.nl uiteraard ook een grote keus aan pochets en manchetknopen.

Details

Artikel: Stropdas
Kleur: Gold
Materiaal: Satijn/polyester
Formaat: 9 cm. x 148 cm.

Etiquette:

Een stropdas (soms das  genoemd) is een langgerekt stuk stof dat om de hals kan worden geknoopt, meestal van satijn of zijde. Stropdassen worden traditioneel door mannen boven een overhemd gedragen. De kraag van het overhemd bedekt normaal gesproken het deel van de das dat om de hals is geknoopt. Het niet dragen of het dragen van een bepaalde das kunnen beide uitdrukking zijn van een functie, maatschappelijke positie of levensovertuiging.

De benaming das is volgens de conventie correct; het woord "stropdas" wordt traditioneel niet gebruikt. Deze term is ontstaan, nadat het strikken van een das verbasterd is tot het stroppen van een das. Ter vergelijking: in het Engels (neck)tie (idem). (officieel knoop je een das)

Ook interessant

Instructievideo

Verhuur informatie

Service en kwaliteit staat voorop bij familiebedrijf Sir George, ons motto is: 'ons visitekaartje dat bent u' !

Alle kostuums en accessoires worden maximaal 5 keer verhuurd, dus u hebt gegarandeerd altijd mooie kleding en accessoires.

Na elk huurtermijn worden de kostuums grondig gereinigd door een professionele stomerij waar wij al jaren mee samenwerken.(Stomerij City Cleaning)

Koeriers service voor de gehele Benelux in samenwerking met een professionele vervoerder. (Dynalogic)

Wij verhuren geen overhemden en schoenen in verband met de hygiëne, deze kunt u er wel voor een minimale prijs bij aanschaffen.

Is uw broeklengte of mouwlengte van het kostuum te lang? Geen probleem voor sirgeorge.nl! Deze wordt gratis voor u op maat gemaakt, weer zo'n top service van sirgeorge.nl.

Weet u uw maatvoering niet en wel al een keer eerder bij Sir George gehuurd of gekocht? Dan zit u al in ons systeem, vraag eenvoudig uw maatvoering op via de e-mail en doe online uw bestelling!

Wilt u persoonlijk en deskundig advies van onze zeer ervaren medewerkers? Geen probleem maak online eenvoudig een (pas)afspraak en loop binnen in onze zeer uitgebreide showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alle verhuur informatie en voorwaarden