Naar boven
Huren
€ 9,50
Koeriers service Benelux
Huren
Huurprijs voor 2 dagen
Langer huren? € 1,95 per dag.
Kopen
€ 17,00
Koeriers service Benelux
Kopen
Goed te combineren met:
Uni satijnen smoking strik (voorgestrikt) red Uni satijnen smoking strik (voorgestrikt) red Huurprijs: € 9,50 Koopprijs: € 18,00
Uni satijnen stropdas red Uni satijnen stropdas red Huurprijs: € 11,50 Koopprijs: € 19,00
Uni satijnen manchetknoop red Uni satijnen manchetknoop red Huurprijs: € 7,50 Koopprijs: € 17,00

Uni satijnen pochet red

Levertijd:
Levertijd 1-4 dagen, spoed? Bel onze hotline 088 46 46 600

Omschrijving

Of u nu een pochet zoekt voor uw business kostuum of avondkleding kostuum ook dit is geen probleem voor sirgeorge.nl.  Sirgeorge.nl kan de hoogwaardige satijnen pochets in meer dan 30 verschillende kleuren leveren. Uiteraard hebben wij ook allerlei bijpassende artikelen,denkt u hierbij aan satijnen stropdassen,plastrons,smoking strikken en manchetknopen.

Deze hoogwaardige satijnen pochets maken uw business of gala kostuum helemaal compleet, en gemakkelijker kan sirgeorge.nl het niet maken,u bestelt online vanaf thuis of werkomgeving in onze webshop en binnen 48 uur wordt het bij u bezorgt.

Details

Artikel: Pochet
Kleur: red
Materiaal: Satijn/polyester
Formaat: 30 x 30 cm.

Etiquette:

Een pochet is een accessoire uit de herenmode. Het is een vierkante doek die opgevouwen in het borstzakje van een colbert, een blazer of een dinnerjacket wordt gedragen, op zo'n wijze dat deze nog gedeeltelijk zichtbaar is.

Pochets waren oorspronkelijk veelal wit en werden aanvankelijk gebruikt op een smoking. Tegenwoordig bestaan pochets in diverse kleuren en dessins, en in verschillende materialen ( zijde of satijn). Handgerolde pochetten gelden als kwalitatief hoogstaand, maar tegenwoordig zijn ook kant en klare pochetten te koop. In combinatie met het kostuum wordt de kleur van het pochet doorgaans afgestemd op die van het overhemd en de stropdas en/of smoking strik.

Het pochet kan op verschillende manieren worden gevouwen en gedragen: de pochet kan (ogenschijnlijk) nonchalant in het borstzakje zijn gestoken of tot een strak vierkant zijn gevouwen waarvan een zijde subtiel boven de rand van het borstzakje uitsteekt. In een ander geval is het pochet zó gevouwen, dat er meerdere punten naast elkaar uit het borstzakje steken. De manier van vouwen is geheel afhankelijk van de smaak van de drager.

Het gebruiken van een pochet als zakdoek is een faux pas; het pochet dient enkel ter verfraaiing en wordt niet 'gebruikt'.

Ook interessant

Instructievideo

Verhuur informatie

Service en kwaliteit staat voorop bij familiebedrijf Sir George, ons motto is: 'ons visitekaartje dat bent u' !

Alle kostuums en accessoires worden maximaal 5 keer verhuurd, dus u hebt gegarandeerd altijd mooie kleding en accessoires.

Na elk huurtermijn worden de kostuums grondig gereinigd door een professionele stomerij waar wij al jaren mee samenwerken.(Stomerij City Cleaning)

Koeriers service voor de gehele Benelux in samenwerking met een professionele vervoerder. (Dynalogic)

Wij verhuren geen overhemden en schoenen in verband met de hygiëne, deze kunt u er wel voor een minimale prijs bij aanschaffen.

Is uw broeklengte of mouwlengte van het kostuum te lang? Geen probleem voor sirgeorge.nl! Deze wordt gratis voor u op maat gemaakt, weer zo'n top service van sirgeorge.nl.

Weet u uw maatvoering niet en wel al een keer eerder bij Sir George gehuurd of gekocht? Dan zit u al in ons systeem, vraag eenvoudig uw maatvoering op via de e-mail en doe online uw bestelling!

Wilt u persoonlijk en deskundig advies van onze zeer ervaren medewerkers? Geen probleem maak online eenvoudig een (pas)afspraak en loop binnen in onze zeer uitgebreide showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alle verhuur informatie en voorwaarden