Naar boven
Huren
€ 11,50
Koeriers service Benelux
Huren
Huurprijs voor 2 dagen
Langer huren? € 2,95 per dag.
Kopen
€ 19,00
Koeriers service Benelux
Kopen
Goed te combineren met:
Uni satijnen pochet teal Uni satijnen pochet teal Huurprijs: € 9,50 Koopprijs: € 17,00
Uni satijnen manchetknoop teal Uni satijnen manchetknoop teal Huurprijs: € 7,50 Koopprijs: € 17,00
Uni satijnen 6 knoops vest teal Uni satijnen 6 knoops vest teal Huurprijs: € 24,50 Koopprijs: € 69,00

Uni satijnen plastron (voorgestrikt) teal

Levertijd:
Levertijd 1-4 dagen, spoed? Bel onze hotline 088 46 46 600

Omschrijving

Zoekt u voor uw bruiloft of feest een mooie bijpassende plastron? Ook dat is geen probleem sirgeorge.nl . Deze plastrons zijn gemaakt van satijn en verkrijgbaar in 31 kleuren, voor een ieder wat wils. U kunt daarbij ook in dezelfde kleur een bijpassende pochet en manchetknopen aanschaffen die uiteraard weer bij uw plastron matcht.

Kijkt u maar eens rustig rond in de webshop van sirgeorge.nl , ook bij deze plastrons zijn weer veel bijpassende artikelen te verkrijgen.

Details

Artikel: Plastron (voorgestrikt)
Kleur: teal
Materiaal: Satijn/polyester
Boordmaat: Verstelbaar 37 t/m 50 cm.
Formaat: 12 x 41 cm.

Etiquette:

U kunt de plastron ook wel cravatte genoemd bij een jacquet en/of bruidegoms kostuum dragen. Een plastron wordt altijd met een vest gedragen deze kunt u veelal in dezelfde kleurstelling krijgen.
De keuze tussen een plastron of een stropdas isen blijft  altijd persoonlijk. De plastron of cravatte is verkrijgbaar in een voorgestrikte of zelfstrikkende variant.

Ook interessant

Verhuur informatie

Service en kwaliteit staat voorop bij familiebedrijf Sir George, ons motto is: 'ons visitekaartje dat bent u' !

Alle kostuums en accessoires worden maximaal 5 keer verhuurd, dus u hebt gegarandeerd altijd mooie kleding en accessoires.

Na elk huurtermijn worden de kostuums grondig gereinigd door een professionele stomerij waar wij al jaren mee samenwerken.(Stomerij City Cleaning)

Koeriers service voor de gehele Benelux in samenwerking met een professionele vervoerder. (Dynalogic)

Wij verhuren geen overhemden en schoenen in verband met de hygiëne, deze kunt u er wel voor een minimale prijs bij aanschaffen.

Is uw broeklengte of mouwlengte van het kostuum te lang? Geen probleem voor sirgeorge.nl! Deze wordt gratis voor u op maat gemaakt, weer zo'n top service van sirgeorge.nl.

Weet u uw maatvoering niet en wel al een keer eerder bij Sir George gehuurd of gekocht? Dan zit u al in ons systeem, vraag eenvoudig uw maatvoering op via de e-mail en doe online uw bestelling!

Wilt u persoonlijk en deskundig advies van onze zeer ervaren medewerkers? Geen probleem maak online eenvoudig een (pas)afspraak en loop binnen in onze zeer uitgebreide showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alle verhuur informatie en voorwaarden