Naar boven

Kostuum verhuur

Review Sir George Gelegenheidskleding 4
 

Kostuum huren

U wilt een smoking huren of kostuum huren omdat u naar een gelegenheid met dresscode gaat. Niet iedereen heeft een kostuum in de kast hangen en een pak kopen is altijd een investering. Zeker als u niet vaak een kostuum draagt. Een pak huren is een slimme oplossing. U kiest een pak dat perfect bij de gelegenheid past en u bent niet teveel geld kwijt.

Specialist kledingverhuur

Belangrijk is natuurlijk wel dat u de juiste kleding huurt. Gaat u naar een groot feest, dan kiest u misschien voor een stijlvol kostuum met een kleurrijk overhemd. Vereist de gelegenheid galakleding, dan kiest u voor een mooie smoking. Sir George is dé specialist in kledingverhuur. Onze collectie kostuums is zeer uitgebreid en wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren over welke kleding bij welk thema past.

Thema gelegenheidskleding

Wanneer u een uitnodiging voor een gelegenheid ontvangt waarbij het thema van de kleding vermeld wordt, kan dat nog wel eens een uitdaging opleveren. Want wat houdt de dresscode precies in en welk kostuum moet u er voor huren? Enkele voorbeelden:

  • Verwar black tie niet met white tie. White tie is de meest formele dresscode. Bij white tie worden de heren in rokkostuum verwacht. De dames komen in avondjurk. Is de dresscode black tie, kom dan in een mooie zwarte smoking, uiteraard met een zwarte strik.
  • Captains dinner: formele kleding is tijdens deze gelegenheid gewenst. Een smoking is meestal goed en een stropdas of strik niet altijd verplicht.
  • Tenue de ville: hierbij dragen de heren een mooi, subtiel pak. Blauw, antraciet of zwart zijn de juiste kleuren. Een licht overhemd en een stropdas zijn vaste onderdelen van het tenue de ville.
  • Is het thema gala, dan is uiteraard galakleding vereist. Avondkleding dus. Dat kan, afhankelijk van de avond, een smoking of een (rok)kostuum zijn. De dames komen in een mooie galajurk.

Gratis advies

Weet u niet goed wat er van u verwacht wordt met betrekking tot de kleding? U kunt natuurlijk altijd uw gastheer of -vrouw om uitleg vragen, maar bij sir George weten wij alles van kledingverhuur. Wij adviseren u graag over de genoemde dresscode. Welk kostuum kunt u het best huren en welke accessoires passen daarbij? Het is in ieder geval goed om op tijd op zoek te gaan naar de juiste smoking of het perfecte pak. U heeft immers ook tijd nodig om de maat op te nemen en uw kleding te passen. Bij Sir George huurt u kostuums in ieder geval altijd voor 4 dagen zodat u het vóór het feest nog even aan kunt trekken en de juiste accessoires er bij kunt zoeken.

Voordelen kostuum huren

Wanneer u voor kledingverhuur bij Sir George kiest, weet u zeker dat u een mooi kostuum, van uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs huurt. Andere voordelen wanneer u bij ons een kostuum huurt zijn:

  • U kunt gratis online een pasafspraak maken om al uw maten op te laten nemen.
  • Wij maken alle kostuums en smokings perfect op maat
  • U kunt ook voor alle accessoires bij uw kleding bij ons terecht
  • Verzending en afhalen van uw kostuum kan binnen de hele Benelux

Passie voor herenkleding

Op de website sirgeorge.nl vindt u een grote collectie kleding, kostuums, smokings en accessoires. Wij zijn de specialist in kledingverhuur en kleden u voor ieder feest. Wij doen dit met een klein maar betrokken team. Als familiebedrijf zijn wij zeer gedreven. Van generatie op generatie is de passie voor herenkleding doorgegeven en service heeft altijd hoog in het vaandel gestaan.

Online kostuum huren

Zoeken naar de perfecte kleding is op onze website heel eenvoudig en wanneer u een pak aanklikt, krijgt u alle details over de samenstelling van het pak (colbert, pantalon etc.) te zien, evenals het materiaal, de maten en de etiquette. Hoort er bijvoorbeeld een das of strik bij uw kostuum? Wat voor sokken draagt u er bij en mag u wel of geen riem bij de kleding dragen?

(Pas)afspraak

Kijk rustig eens rond in onze webshop. Wilt u echter voordat u uw kostuum huurt door ons uw maat laten opnemen, het kostuum aanpassen of u laten informeren over alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u telefonisch helpen, maar u kunt ook altijd langskomen voor kledingverhuur of een (pas)afspraak.