Naar boven

Jacquet verhuur

Review Sir George Gelegenheidskleding 18
 

Jacquet verhuur

Zoekt u een specialist op het gebied van jacquet verhuur? Stop dan nu uw zoektocht en bekijk ons ruime assortiment aan jacquets. Sir George Gelegenheidskleding is hét adres voor de verhuur van jacquets, maar ook voor het kopen van een jacquets of andere exclusieve kostuums bent u van harte welkom. Bij ons bestelt u zesdelige jacquets van de merken Wilvorst, DQT en ons huismerk heel eenvoudig online voor de aantrekkelijke prijs vanaf €59,95 per dag. Heeft u het kostuum een paar dagen langer nodig? Geen probleem. Per extra dag betaalt u maar €17,95 bij. Is dat niet aantrekkelijk geprijsd?

Waaruit bestaat een jacquet?


Een jacquet is een exclusief gelegenheidskostuum voor mannen en wordt gezien als hét officiële kostuum voor bruiloften en recepties, maar is ook hét pak wat gedragen wordt bij officiële ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders. Als u bij ons een jacquet huurt, ontvangt u onderstaande kostuum onderdelen:
  • een lange zwarte jacquetjas met éénknoopssluiting
  • een jacquet pantalon zonder omslag
  • een vest
  • een plastron of een stropdas
  • pochet
  • manchetknopen

Hoge kwaliteit en deskundig advies


De jas, pantalon en vest zijn gemaakt van 100% hoogwaardig wol en verkrijgbaar in heel veel maten. Al onze colberts zijn zwart en de pantalons zijn beschikbaar in de kleuren zwart, zwart-grijs gestreept en grijs. Ook de vesten, ofwel gilets, verhuren wij in de kleuren grijs en zwart.

Weet u niet welke maat u heeft? Bekijk dan onze overzichtelijke maattabel. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan het jacquet verhuur een pasafspraak bij ons maken. Indien u een pasafspraak wilt, verwelkomen wij u graag in onze showroom in Den Dolder. Wij helpen u met persoonlijk en deskundig advies aan de juiste maat. Onze klanten zijn ons visitekaartje, daarom ontvangt u van ons alleen maar kwaliteit. Zowel op het gebied van de stoffen als de uitgebreide service die wij leveren.

Onze voordelen

Sir George biedt u veel voordelen als het gaat om jacquet verhuur. Wat dacht u van een koeriersservice in de gehele Benelux? Of een lage borg? Wij bieden u ook gratis vermaakservice als u een kostuum huurt of koopt. Onze prijzen zijn all inclusive, waardoor u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Al onze jacquets worden maximaal vijf keer verhuurd en gereinigd. Zo kunnen wij u altijd gegarandeerd mooie kostuums bieden.

Een traditioneel trouwkostuum

Trouwen volgens de etiquette, is trouwen in een jacquet. Wilt u heel traditioneel trouwen in een jacquet? Huur of koop dan een jacquet bij Sir George Gelegenheidskleding. Wij adviseren u, alvorens u een bestelling plaatst, eerst een jacquet te komen passen in onze showroom. Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd voor u en kunnen wij u vakkundig helpen en adviseren.

Als bruidegom kunt u bij ons een jacquet huren. En al het ‘bruidspersoneel’ kan bij ons een pak huren waarbij alle kostuum accessoires dezelfde kleur hebben. Op die manier heeft u een bruiloft in stijl.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, kunt u het kostuum komen halen en brengen op een moment dat het voor u het beste uitkomt. Of u maakt voor het bedrag van €19,50 gebruik van onze koerierservice.

In onze webshop hebben wij heel overzichtelijk alvast alle mogelijke combinaties voor u op een rij gezet. Wilt u meer informatie over onze jacquet verhuur? Kom langs in onze showroom in Den Dolder (Utrecht) of bel naar 088-4646600.

Accessoires bij een jacquet

Of u nu koopt of huurt, in beide gevallen kunt u het kostuum verfraaien met accessoires en zo uw jacquet helemaal compleet maken. Zo is het voor bruidegoms wenselijk om het overhemd aan te passen aan de kleur van de bruidsjapon. Niet alleen voor overhemden, maar ook voor schoenen, hoeden, handschoenen, sokken, manchetknopen, smoking strikjes en cumberbanden kunt u bij ons terecht. Eigenlijk alles om op en top gekleed te gaan. Wij verhuren geen overhemden en schoenen in verband met de hygiëne, deze kunt u er wel voor een minimale prijs bij aanschaffen.