Naar boven

Garantie

Terugzenden binnen de garantietermijn
Alle producten op onze site vallen onder de garantie van het betreffende merk. Indien een artikel defect raakt tijdens de garantieperiode dan kun je deze aan ons retourneren. Stuur een e-mail naar info@sirgeorge.nl en geef duidelijk aan waar het om gaat en wij nemen het in behandeling.

Uitgesloten van garantie
Natuurlijk stellen onze leveranciers eisen aan hoe een product is behandeld als je aanspraak wilt maken op de garantie. In de volgende gevallen is een product in ieder geval uitgesloten van garantie: Schade door vallen of stoten en overige van buitenaf komende oorzaken zoals zon, waterschade of schade door zand. Ook als het product duidelijk is verwaarloosd dan wel onvoorzichtig of onjuist is gebruikt, behandeld en/of onderhouden.

Artikel defect of beschadigd bij aflevering
Als een artikel bij aflevering al beschadigd of defect is, neem dan direct contact met ons op. Wij nemen het in behandeling en je ontvangt een nieuw exemplaar.

Voorwaarden
· Het product/artikel was defect/beschadigd bij ontvangst.
· Je hebt binnen 3 dagen na ontvangst contact met ons opgenomen.
· Het product heeft geen gebruikssporen.
· Stuur het product aan ons terug in de originele en ongeschonden doos of fabrieksverpakking.
· Inclusief alles wat bij het product in de verpakking zat toen je deze ontving. Stuur nooit een product zomaar terug. Neem altijd eerst contact met ons op!

Kosten
De kosten voor verzending naar sirgeorge.nl zijn voor jouw rekening. De kosten voor verzending naar de fabrikant en voor het terugzenden naar jou zijn voor onze rekening.

Complete verkoop en verhuurvoorwaarden