Naar boven

kostuum kopen

Kostuum kopen

Een kostuum kopen doet u weloverwogen. U zoekt een heren kostuum waarmee u nu maar ook over vijf jaar nog, goed voor de dag komt. Misschien wilt u een klassiek kostuum kopen, misschien iets meer eigentijds. In ieder geval zoekt u kwaliteit. Een kostuum dat bij u en bij de gelegenheid past en dat een lange levensduur heeft.
Goedkoop een kostuum kopenachterkant kostuumhttp://cdn.nextchapter-ecommerce.com/Public/Products/large/206067-2-delig-smoking-colbert-pantalon-100-light-wool.jpg

Kijkt u eens naar: 2-Delig smoking colbert / pantalon 100% light wool voor slechts € 499,00

Online kostuum kopen

Bij Sir George kunt u online het perfecte herenkostuum kopen. Wij zijn een klein, gedreven familiebedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop en de verhuur van kostuums en andere exclusieve heren kleding. Onze collectie is zeer uitgebreid, de prijzen laag en de service persoonlijk en professioneel. U kunt op onze website zelf heel makkelijk zoeken naar uw ideale kostuum, maar wij helpen u ook graag met een persoonlijk advies. Ook kunt u gratis een pasafspraak maken en de verzending van uw kostuum is gratis.

Vragen die u zich kunt stellen wanneer u een kostuum gaat kopen zijn:

 • Welke pasvorm kies ik: slim fit, regular fit of modern fit?

Dat hangt vooral van uw eigen postuur en uw stijl af. Een slim fit kostuum is een slank, nauwsluitend pak. Het laat uw lichaam zien. Regular fit zit wat losser en is comfortabel voor iedere lichaamsbouw. Modern fit is een licht getailleerd kostuum dat het bovenlijf wat meer accentueert.

 • Welke kleur kies ik; blauw, zwart of grijs?

Blauw is bij uitstek een klassieke kleur voor een heren kostuum. Zwart is stijlvol en vrijwel altijd passend. Een grijs of antraciet kostuum is over het algemeen wat vlotter.

 • Welk merk kies ik: Hugo Boss of een huismerk?

Hugo Boss is een bekende naam voor heren kostuums, maar het Sir George huismerk is ook van zeer goede kwaliteit en aanzienlijk goedkoper.

Kostuum zoeken

Wanneer u weet wat voor kostuum u wilt kopen, kunt u op onze website heel eenvoudig zoeken met behulp van de filters. Stel zelf uw budget in, kies de kleur van uw kostuum, het merk en eventueel de gelegenheid waarvoor u het kostuum wilt kopen. U krijgt vanzelf alle herenpakken te zien die bij uw keuze passen. Alle pakken zijn inclusief pantalon en colbert. Wanneer u het pak van uw keuze aanklikt, krijgt u vanzelf te zien uit welke onderdelen het kostuum bestaat. Ook alle andere eigenschappen van het heren kostuum ziet u keurig op een rij, inclusief de etiquette die horen bij het dragen van een heren kostuum.

Passend colbert

Belangrijk onderdeel van het heren kostuum is natuurlijk het colbert. Bij een kostuum is het colbert altijd dezelfde kleur als de pantalon. U gaat dus helemaal in het blauw, zwart of antraciet. Of, afhankelijk van de gelegenheid, in het wit of camel. Alleen het overhemd is een andere kleur. Bij een smoking mag dat best gewaagd, maar bij een kostuum is het gebruikelijk onder uw colbert een wit overhemd te dragen.

Gratis advies

Er zijn veel winkels waar u mooie kostuums kunt kopen. Sir George onderscheidt zich door:

 • Gratis pasafspraak.
 • Eenvoudig uw kostuum online bestellen.
 • Gratis op maat gemaakt.

Als specialist in de verkoop en verhuur van jacquets, smokings, kostuums, rokkostuums, colberts en alle accessoires die bij deze exclusieve heren kleding en gelegenheidskleding passen, kunnen wij u bovendien uitstekend adviseren. U kunt altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft, of bij ons langskomen in de showroom in Den Dolder, nog geen 50 km van Amsterdam.
Pasafspraak maken bij Sir George

Accessoires

Naast kostuums en herenpakken, kunt u bij sirgeorge.nl ook colberts kopen (slim fit, regular fit) en pantalons in diverse kleuren. Daarnaast hebben we ook alle accessoires die bij een heren kostuum horen, zoals:

 • Hoeden
 • Strikken
 • Stropdassen
 • Pochetten
 • Manchetknopen
 • Stud sets
 • Cumberbands

Essentieel onderdeel van het kostuum zijn bovendien de schoenen. Ook die kunt u bij ons kopen. Wist u trouwens dat u de kleur van uw sokken níet afstemt op uw schoenen, maar op de kleur van uw pak?

Gratis verzending

Dankzij de uitgebreide collectie van Sir George en onze vakkundige kennis kunt u bij ons het kostuum kopen dat perfect bij u past. Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op voor een advies. Online een gratis pasafspraak maken om uw maat te nemen is ook altijd mogelijk. Verzending van uw kostuum is gratis.