Naar boven

Levertijd

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden (directe betaling)

Indien u uw aankoopbedrag via een directe betaling betaalt, dan geven wij de bestelling dezelfde dan nog mee aan de vervoerder en heeft u uw bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Het kan zijn dat uw bestelling er bij de vervoerder langer over doet dan 1 dag. In 99% van de gevallen wordt het echter wel de volgende dag bezorgd. Dit geldt voor elk product, tenzij anders bij het product staat aangegeven op onze website tijdens het bestellen.

Kies jouw bezorgdatum

Sir George kan niet 100% garantie geven dat het pakketje geleverd wordt op de opgegeven datum. Sir George levert op de gekozen datum het pakket aan bij DHL. Normaal gesproken (99,9% van de gevallen) wordt deze binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.

Direct uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product vindt u de actuele voorraadstatus van ons magazijn. De levertijd is van toepassing na ontvangst van uw betaling.

Bezorging op zaterdag

Onze vervoerder (DHL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.

Bezorging is nog niet binnen

Om de voortgang van uw bestelling te controleren krijgt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Hierin staat een track and tracenummer van uw bestelling. U kunt op de website van DHL real time uw bestelling volgen.


Levertijd afhankelijk van betaalmethode en voorraadstatus

De door u bestelde artikelen worden de volgende werkdag geleverd indien u betaalt met een directe betaalmethode (tenzij anders aangegeven is bij het product).
Onze vervoerder (DHL) levert helaas niet af op postbusaddressen. Gelieve hier rekening mee te houden in uw bestelling.