Naar boven

pak huren

Pak huren

Een pak huren is een slim alternatief voor een pak kopen. Zeker wanneer u normaal gesproken niet regelmatig een smoking of kostuum aan hoeft, maar u nu een speciale gelegenheid heeft, kunt u met het huren van een pak veel geld besparen. U wilt dan uiteraard wel een pak huren dat er goed uitziet en u perfect past.
Pak hurenhttp://cdn.nextchapter-ecommerce.com/Public/Products/large/181940-5-delig-smoking-gekleurde-strik-black.jpghttp://cdn.nextchapter-ecommerce.com/Public/Products/large/181941-5-delig-smoking-gekleurde-strik-black.jpg
Kijk eens naar: 5-Delig smoking met gekleurde strik black, 2 dagen huren voor slechts € 74,50

Verhuur gelegenheidskleding

Bekijk eens de heren pakken op onze website. Wij verhuren exclusieve heren kleding voor speciale gelegenheden. Wij doen dit al jaren als betrokken familiebedrijf. Wij weten wat bij welke gelegenheid past en wat de etiquette zijn. Voordat u in jacquet op een sollicitatiegesprek verschijnt, kan het goed zijn om u over de etiquette te laten informeren. U kunt op onze website zelf alle pakken bekijken die we te huur hebben en de bijbehorende informatie lezen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor advies, of onze winkel in Den Dolder bezoeken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.
Pasafspraak maken bij Sir George

Black tie

Het doel van Sir George is mooie, exclusieve kleding zoals smokings en kostuums voor iedereen bereikbaar te maken. Ook wanneer u niet wilt investeren in het kopen van een smoking, kostuum of rokkostuum. U krijgt immers niet iedere dag een uitnodiging waarop staat ‘black tie’ of ‘white tie’. Of waarop u wordt uitgenodigd voor bijvoorbeeld een:

 • award uitreiking
 • bruiloft
 • filmpremière
 • galafeest
 • wiener bal
 • promotie

Een sollicitatie kan wellicht vaker voorkomen, maar een begrafenis hopelijk niet al te vaak. Toch wilt u bij al deze gelegenheden goed voor de dag komen in een zwart of donkerblauw pak, een grijs jacquet of andere passende kleding. Sir George is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van pakken, kostuums, smokings en rokkostuums. Exclusieve gelegenheidskleding voor een lage prijs. Uit hygiënisch oogpunt verhuren wij geen overhemden en schoenen, maar u kunt naast uw pak wel alle andere accessoires bij ons huren.

Smokings en kostuums

Een pak is een ruim begrip. Wij maken voor de verhuur van gelegenheidskleding en pakken onderscheid in:

Een smoking draagt u ’s avonds bij een diner, een bruiloft of receptie. Een smoking kan 2-delig tot 6-delig zijn en bestaat in ieder geval uit een zwarte pantalon met een bijbehorend jasje. Accessoires die u bij de smoking kunt huren zijn de cumberband, pochet en stropdas of strik.

Bij een formele gelegenheid waar een smoking niet past, dragen heren een kostuum. De kleur van een kostuum is vaak zwart, antraciet of blauw. Bruin is niet gebruikelijk. U draagt er een overhemd en stropdas onder in iedere gewenste kleur. De schoenen zijn vaak zwart, maar mogen ook de kleur van het pak hebben. De sokken past u aan de kleur van het pak aan, dus niet aan de kleur van de schoenen. De kleur van de riem past u wél aan de schoenen aan.

Een rokkostuum huurt u wanneer u een officiële gelegenheid in de avond hebt, zoals een galadiner, bruiloft of banket. Het is een kostuum met een jasje met opgesneden zwarte zijden revers en lange achterpanden. Wanneer u in een rokkostuum een dame meeneemt, is het gebruikelijk dat die in een lange avondjapon gekleed gaat.

Een jacquet is een zwarte of antraciete jas met lange achterpanden dat u draagt bij een 3-delig pak. Mooi erbij is een grijs vest en een gestreepte pantalon. Een grijze hoed en grijze handschoenen maken de outfit compleet. Een jacquet is niet voor iedere gelegenheid geschikt. U draagt het overdag bij officiële gelegenheid. U draagt het niet bij een diner.

U kunt bij Sir George al deze pakken voor een lage prijs huren. Uw gehuurde smoking of kostuum wordt gratis op maat gemaakt. Ook wanneer u advies wilt of een pasafspraak wilt maken, berekenen wij geen kosten.

Smokings huren

U kunt bij meerdere winkels een smoking, kostuum of andere gelegenheidskleding huren. Wanneer u echter uw smoking bij Sir George huurt, profiteert u van diverse voordelen:

 • Wanneer u een smoking huurt, krijgt u dezelfde professionele service als wanneer u een smoking of kostuum koopt.
 • Wij verhuren onze smokings en kostuums maximaal 5 keer. Uw gehuurde smoking is dus altijd zo goed als nieuw.
 • Al onze smokings en kostuums worden na gebruik zeer grondig gereinigd.
 • Wij brengen en halen uw gehuurde smoking voor € 19,50 binnen de hele Benelux.
 • Bij verhuur van een smoking geldt dat u uw pak huurt voor minimaal 1 werkdag zonder meerkosten.
 • Gaat u een pak huren, dan maken wij het gratis voor u op maat.
 • U kunt uw smoking, kostuum of andere pak eenvoudig online huren.

 U kunt onze collectie bekijken op http://www.sirgeorge.nl/nl/kostuum-verhuur/. Voor vragen, persoonlijk advies of een pasafspraak kunt u contact met ons opnemen.