Naar boven

Rokkostuum kopen

Wilt u een rokkostuum kopen? Dan heeft u waarschijnlijk een belangrijke en formele gelegenheid voor de deur staan. Over het algemeen draagt u een rokkostuum ’s avonds, tijdens een gala, een bal of promotie. Gelegenheden waarbij u niets aan het toeval wilt overlaten. U wilt dan ook een rokkostuum kopen dat naadloos bij u en bij de gelegenheid past.
Goedkoop een rokkostuum kopenachterkant rokkostuumhttp://cdn.nextchapter-ecommerce.com/Public/Products/large/206103-5-delig-rokkostuum-compleet-met-wit-vest.jpg

Kijkt u eens naar: 5-Delig rokkostuum compleet met wit vest, voor slechts € 519,-

Online rokkostuum

Op sirgeorge.nl kunt u het perfecte rokkostuum gewoon online kopen. U kiest met de filters de prijs, uw maat, de gelegenheid (white tie) en u krijgt vanzelf uw opties te zien. Bij alle rokkostuums staan de details vermeld en voor het bestellen kunt u heel eenvoudig al uw maten doorgeven (colbertmaat, pantalonmaat, binnenbeenmaat en de maat van uw boord). Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar krijgt u een deskundig advies van één van onze deskundige medewerkers die tevens uw maat opneemt. Wij zijn een klein familiebedrijf en alle medewerkers zijn bijzonder betrokken, ervaren en op de hoogte van alle etiquette en trends.

Compleet rokkostuum

Een rokkostuum kopen doet u niet dagelijks. U draagt het wanneer u met ‘white tie’ wordt verwacht. U kunt dan niet in een zwarte smoking verschijnen. Wat u draagt bij een compleet rokkostuum is:

  • een stijlvolle zwarte jas met zwarte zijden revers en lange achterpanden
  • een nette pantalon met flatfront en een satijnen bies aan de zijkant
  • een rokwit, bestaande uit een wit piqué overhemd, een rokvest en een witte strik

Zwarte lakschoenen en zwarte lange sokken maken het rokkostuum helemaal compleet.

White tie

Let goed op dat u white tie niet verwart met black tie. Bij black tie verschijnt u in een zwarte smoking met een zwarte pantalon en een zwarte jas. Daaronder draagt u uiteraard een overhemd, maar in de kleur daarvan bent u vrijer dan bij white tie. Bij een smoking kunt u een zwarte strik dragen, maar een andere kleur smoking strik bij de jas is ook uitstekend. Hoewel u bij een smoking, oftewel black tie, dus ook aan etiquette bent gebonden, zijn die minder streng dan bij het rokkostuum. En wanneer u in white tie op een black tie gelegenheid verschijnt, bent u iets te formeel voor de avond. Al deze en andere regels, etiquette en afspraken rond gelegenheidskleding vindt u ook op sirgeorge.nl. En wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in den Dolder, kunnen wij u er ook alles over vertellen.

Accessoires rokkostuum

Als u een rokkostuum gaat kopen, kunt u daarbij voor diverse accessoires kiezen. Ook die vindt u op onze website. Mooie accessoires die uw rokkostuum nog meer allure geven zijn bijvoorbeeld:

  • stijlvolle witte handschoenen
  • een mooie hoge zwarte hoed
  • natuurlijk: een wit satijnen pochet
  • zwarte lakschoenen
  • een witte sjaal

Zeker wanneer u aan uw rokkostuum nog een mooie mantel en een wandelstok toevoegt, maakt u een goed geklede indruk. Wat u absoluut níet moet doen is een polshorloge bij uw rokkostuum dragen. Wilt u de tijd bij de hand hebben, kies dan altijd voor een chique zakhorloge.

Voordelen Sir George

Naast onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van de verkoop en verhuur van exclusieve heren gelegenheidskleding zoals smokings, rokkostuums en jacquets, profiteert u van nog veel meer wanneer u bij Sir George uw rokkostuum koopt.

- Uw rokkostuum wordt gratis perfect op maat gemaakt.

- De prijzen van onze rokkostuums zijn all inclusive; geen bijkomende kosten dus.

- De kwaliteit van onze rokkostuums is uitstekend terwijl de prijs verrassend laag is.

- Wanneer u vaker een smoking of heren pak bij ons koopt kunt u een persoonlijk account aanmaken.

Contact

Kijk rustig eens rond op onze website en beslis op uw gemak waar uw voorkeuren naar uitgaan bij het kopen van een rokkostuum. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.
Pasafspraak maken bij Sir George