Naar boven

Ruilen en retourneren

 

Toch niet tevreden over je aankoop? Stuur deze dan gemakkelijk terug naar ons retour adres. Wil je een andere maat? Bestel deze snel via de site, dan wordt deze gelijk in behandeling genomen. Hieronder vind je alle informatie voor wanneer je een artikel wilt retourneren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Zie verkoopvoorwaarden

Bij maatwerk is er geen herroepingsrecht mogelijk.

Vul voor het ruilen of retourneren altijd het retourformulier in, en stuur deze mee terug. 

Ik wil een artikel omruilen
Bestel het artikel opnieuw via onze webshop, dit werkt het snelste en je bestelling wordt direct in behandeling genomen. Indien op voorraad wordt dit artikel direct naar je verzonden en hoef je niet te wachten op verzending tot het andere artikel weer retour is gekomen bij ons. Het verkeerde artikel kun je aan ons retour sturen. Het geld van deze order wordt dan weer teruggestort op je rekening.

Ik wil een artikel retour sturen
Wil je de door jou bestelde artikelen aan ons retour sturen en je geld terug ontvangen? Stuur je artikel eenvoudig terug naar ons retour adres en stop uw pakbon bij het artikel wat retour komt, zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen wordt je geld retour gestort.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Stuur in dit geval niet zomaar je bestelling terug maar neem eerst even contact met ons op via info@sirgeorge.nl. Wij sturen je dan een bevestiging en zullen een koerier kosteloos de verkeerde producten laten ophalen. Indien je verkeerde produkten hebt ontvangen en je stuurt dit zonder overleg weer naar ons terug kunnen wij je niet de verzendkosten naderhand vergoeden. 

Ik heb een defect artikel ontvangen
Stuur in dit geval niet zomaar je bestelling terug maar neem eerst even contact met ons op via info@sirgeorge.nl. Wij sturen je dan een bevestiging en zullen een koerier kosteloos de verkeerde producten laten ophalen. Indien je verkeerde produkten hebt ontvangen en je stuurt dit zonder overleg weer naar ons terug kunnen wij je niet de verzendkosten naderhand vergoeden.

Kosten retourneren
De kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor rekening van de klant. Ongefrankeerde zendingen worden door ons wel geaccepteerd maar de extra kosten die dit met zich meebrengt zullen worden afgetrokken van het retourbedrag. In het geval van een verkeerd of defect artikel zijn de verzendkosten voor ons, wel dient hierover vooraf contact met ons te worden opgenomen. 

Adres retourzending
Sir George Gelegenheidskleding
afd retouren
Fornheselaan 274
3734 GE  Den Dolder
Nederland

LET OP:

  • Artikelen die voor 40% of meer zijn afgeprijsd, kunnen niet geruild worden.
  • Voeg altijd een kopie van de pakbon bij de retourzending. Als je niets meestuurt zal dit de afhandeling van je retourzending vertragen.
  • Zorg voor voldoende frankering, de kosten van onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons in mindering gebracht van het te crediteren bedrag.
  • Verzend de goederen - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking, gebruik altijd de doos of zak die wij hebben gebruikt voor verzending (indien mogelijk) of gebruik een andere extra verpakking.
  • Artikelen die binnen 14 dagen retour zijn gemeld dienen uiterlijk binnen 14 dagen na melding aan ons geretourneerd te worden, komen artikelen later bij ons aan zullen wij dit vergoeden middels een tegoedbon.
  • Wanneer artikelen een maand na de retourmelding nog niet retour zijn gekomen bij ons zal de retourmelding vervallen.