Naar boven

Smoking huren

Smoking huren

Een smoking huren kan een hele onderneming zijn. Want een smoking moet bij de situatie passen, precies uw maat zijn, er als een nieuw pak uitzien, u wilt er misschien accessoires bij huren en: waar vindt u een goede winkel voor de verhuur van gelegenheidskleding? Bij Sir George kunt u de perfecte smoking huren die naadloos bij u én de gelegenheid past.
Smoking huren afspraak

Complete dienstverlening

Sir George is een van de meest gerenommeerde bedrijven in de verkoop en verhuur van gelegenheidskleding. U kunt bij ons een smoking huren, smoking kopen maar ook andere exclusieve herenkleding zoals jacquets, vesten, rokkostuums, stropdassen en diverse accessoires. Natuurlijk onderscheiden wij ons in de verhuur van smokings graag van de concurrentie. We vertellen u dan ook met trots waarom u juist bij ons het best uw smoking kunt huren:

  • Uw smoking wordt voor € 19,50 bezorgd en afgehaald in de gehele Benelux.
  • Uw smoking, (rok)kostuum of jacquet wordt gratis op maat gemaakt.
  • Al onze smokings zijn van hoge kwaliteit.
  • U krijgt gratis advies én uw smoking wordt gratis op maat gemaakt.
  • Wij verhuren onze smokings, jacquets en kostuums niet vaker dan 5 keer. Die zijn dus altijd zo goed als nieuw.

Verhuur smokings

In onze overzichtelijke webshop vindt u al onze smokings voor de verhuur, mét een uitgebreide omschrijving. Wanneer u een smoking wilt huren, kunt u dankzij onze filters eenvoudig naar het juiste pak zoeken. Kies bijvoorbeeld voor welke gelegenheid u het jacquet, het kostuum of de smoking wilt huren, welke kleur uw voorkeur heeft, of u een merk in gedachten heeft en voor welke prijs u wilt huren. Wanneer u een mooie smoking aanklikt, krijgt u een complete omschrijving te zien waarbij zelfs de etiquette niet zijn vergeten: welke accessoires passen goed bij uw smoking, wat hoort de dame bij de gelegenheid te dragen en in welke situaties is een smoking wel of niet gepast? Soms is een kostuum of een jacquet namelijk beter geschikt voor de situatie.
http://cdn.nextchapter-ecommerce.com/Public/Products/large/181939-5-delig-smoking-gekleurde-strik-black.jpg
Kijkt u eens naar de 5-Delig smoking met gekleurde strik black, 2 dagen huren voor slechts € 74,50

Service

Bij Sir George kunt u al jaren prachtige pakken, jacquets en smokings huren voor een lage prijs. Een compleet kostuum of smoking huurt u al voor onder de 50 euro. Maar wilt u een smoking huren, dan is misschien belangrijker dan de prijs nog wel de service. U wilt immers niet goedkoop, maar vooral goed voor de dag komen. Wij weten precies voor welke gelegenheid u het best welke smoking huren kunt. Dankzij ons deskundige advies maakt u precies de juiste indruk op iedere bijeenkomst, zoals een:

  • bruiloft
  • begrafenis
  • galafeest of bal
  • uitreiking of promotie
  • sollicitatiegesprek of presentatie

U kunt bij ons het juiste kostuum, rokkostuum, smoking of jacquet huren. Sir George is een betrokken familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van gelegenheidskleding, dat voor iedere vraag de tijd neemt. Alle medewerkers zijn familieleden met ruime ervaring in het geven van een passend kledingadvies. Daarbij werken we alleen samen met gelijkgestemde (verhuur)bedrijven, die vaak ook familiebedrijven zijn. Betrokkenheid en klantgerichtheid zijn altijd de bindende factor.

Accessoires

Accessoires maken ieder kostuum, rokkostuum, smoking of ander pak helemaal compleet. Staat er op de uitnodiging ‘white tie’, dan kunt u niet zonder piqué vest en piqué strik. Een ‘Captains dinner’, is niet compleet zonder cumberband en manchetten. Een rokkostuum is ondenkbaar zonder de strik. En de ‘tie’, oftewel de stropdas is natuurlijk altijd goed op een mooi pak. Ook voor de verhuur van deze en andere accessoires staan wij voor u klaar. Laat u adviseren en maak een indrukwekkende verschijning op uw belangrijke gelegenheid.

Pas afspraak

Op sirgeorge.nl vindt u al onze verhuur smokings overzichtelijk op een rij. Maar natuurlijk kan het lastig zijn om online een mooie smoking of jacquet te huren, want wat is nu precies uw maat en belangrijker nog; wat past bij u, staat u goed? Zeker een smoking, jacquet, kostuum of rokkostuum draagt u niet iedere dag. U heeft een belangrijke gelegenheid waarbij u goed voor de dag wilt komen, dus u wilt zeker weten dat wat u krijgt u goed zit. Misschien weet u niet precies wat voor de gelegenheid gepast is, of wilt u nog wat extra cachet geven aan uw outfit. Een persoonlijk advies kan u helpen. U kunt in al deze gevallen gewoon een keer langskomen voor een pasafspraak in onze showroom in Den Dolder. U kunt hiervoor heel makkelijk online een afspraak maken.

Contact

In 2014 is Sir George verhuisd naar het bedrijventerrein Fornhese in Den Dolder. Al onze smokings vindt u overzichtelijk en met een uitgebreide omschrijving in onze webshop. Wilt u toch liever de smokings in onze showroom zien of een pasafspraak maken om de maat voor uw smoking op te meten? Kom langs of neem (online) contact met ons op.